Så.. Det har gått sin lilla tid..

Tja, vad ska man säga.
Det har ju gått sin tid sedan jag uppdaterade denna bloggen, sisådär ett år och lite till heh! Så jag har i åtanke att återta denna blogg och ge vad det går för..

Under min tid som bloggare kommer ni få följa mitt liv i min vardag där jag bland annat sitter hemma och mixar musik, umgås med vänner, jobbar etc. Det hederliga livet som många lever helt enkelt!

Kort och gott om mig! I dagsläget lever jag i en tvåa norr om Stockholm med stora intressen för att bli en större DJ, därav spenderar jag sågott som den mesta fritiden hemma och mixar musik på mina spelare och därefter songslice'ar låtarna vilket gör mixarna inte bara korta utan även ultimata för att användas på fester.

Utöver det är jag 21 år och fyller snart 22, har inte allt för stor vänkrets men försöker ta vara på de jag har och jobbar ganska måttligt som en lastbilschaufför.

Är ni intresserade av att höra mer om mina mixar så har jag lagt upp dessa på SoundCloud och finner dessa under denna länken: http://soundcloud.com/kexlarsson

RSS 2.0